Digituutorit tulloo! (Ja helemat paukkuu)

KAO:n tuutorit aloittavat digituutoritoiminnan eli opiskelijan näköisen somettamisen. Tavoitteena on tuoda esille niin tavallista arkeamme kuin kaikkea mielenkiintoista oppilaitoksessamme tapahtuvaa toimintaa. Digituutorit ovat oppilaitostuutoreitamme, jotka ovat kiinnostuneita sisällöntuotannosta ja somesta.

Hei KAO:n henkilöstö,

olemme aloittamassa uuden viestintä- ja markkkinointimuodon eli digituutoroinnin. 

Digituutorit ovat meidän oppilaitoksemme ihan tavallisia tuutoreita,
jotka haluavat tuoda opiskelijanäkökulmasta esille sosiaalisessa mediassa (Instagram ja TikTok), mitä oppilaitoksessamme tapahtuu. Tällä hetkellä kymmenkunta tuutoreistamme on aloittamassa toiminnan. Tavoitteemme on tuottaa positiivista ja iloista sisältöä KAO:n eri alojen arjesta ja oppilaitoksemme erilaisista tapahtumista. Toimimme kiinteässä yhteistyössä KAO:n markkinoinnin väen kanssa.

Jos opetuksessa on jotakin uutta ja kiehtovaa tekeillä, tai jos aloillanne käy esimerkiksi mielenkiintoisia vierailijoita, kutsukaa rohkeasti digituutoreita paikalle tekemään somepostauksia. Haluamme tuoda esille kaikilta aloilta myös "vähemmän erikoisia" asioita, eli sitä, mitä tehdään opetuksen perusarjessa. Tavoitteenamme on pistäytyä KAO:n eri aloilla kevään aikana ja tuoda tätä puolta toiminnassamme esille.

Parhaiten saat digituutorimme paikalle laittamalla viestiä meille tuutorikoordinaattoreille. Rohkeasti vain yhteydenottoja matalalla kynnyksellä!

KAO:n tuutorikoordinaattorit

Sannamari (Nanna) Holappa (044 797 0922) ja Tero Kainlauri (044 797 0235)

Ps. Jos oman alanne opiskelijoita innostuu asiasta ja haluaa digituutoriksi, niin mukaan vain. Silloinkin yhteyttä Nannaan ja Teroon.